Dé lenzenspecialist van de regio

Welke lenzen het beste bij u passen hangt helemaal van uw ogen en uw levensstijl af. Want contactlenzen zijn er in allerlei vormen en maten, en ook de draagtijd kan variëren. Zo is het mogelijk om een lens iedere dag te dragen, of alleen s’nachts in de vorm van een nachtlens. Of om af te wisselen met een bril. En hoe handig is het om lenzen te dragen tijdens het sporten of een feestje? Als Klein Optiek Oogzorgcentrum helpen we u graag met het vinden van de juiste lenzen. Zo kan u optimaal van het dagelijks leven genieten.

Waarom draagt u geen lenzen?

Sommige mensen vinden het moeilijk om lenzen in te doen of ervaren ongemak of irritatie tijdens het dragen van lenzen. Dit kan worden opgelost door te kiezen voor lenzen die beter passen bij de vorm en de behoeften van het oog. Moderne lenzen zijn ontworpen om comfortabel te zijn en zich aan te passen aan de vorm van het oog, wat betekent dat er voor bijna elke persoon een geschikte lens te vinden is. Onze optometristen helpen u graag met het vinden van de lens die bij u past.

De aanmeting van lenzen

Een contactlens kopen kan overal. Maar hoe goed is de nazorg en de pasvorm van de lens? Bij Klein Optiek Oogzorgcentrum stellen we de hoogste eisen aan oogzorg. Tijdens een uitgebreide oogmeting kijken we naar het hele oog om de optimale lens te vinden. Hierbij brengen we de hele gezondheid van het oog in kaart, waaronder met een netvlies controle en een preventieve glaucoom check. Zo kunnen met zekerheid zeggen of uw ogen gezond zijn. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke lenzen voor uw ogen. Of dat nu standaard lenzen of maatwerk lenzen zijn.

Welke soorten lenzen zijn er?

Met zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van lenzen is het belangrijk om het juiste type lens te kiezen. Dat is iets waar onze specialisten klanten dagelijks in adviseren. Soms is het fijn om deze informatie thuis nog eens rustig door te lezen. Daarom hebben we alle belangrijke informatie over de verschillende soorten lenzen voor u op een rijtje gezet.

Wat klanten zeggen

Jeanine van Middendorp

Beste opticien in Apeldoorn en omstreken als je het mij vraagt. Ik kom hier al jaren en de service, personeel en professionaliteit is geweldig! Fijne keuze aan kwaliteitsbrillen, personeel wat weet waar ze het over hebben, aandacht voor de klant en een nette zaak.

Arjan Kans

Top tent!!! Super goede service vriendelijke mensen. Het is geen prijsvechter dat zie je in de prijs maar als je voor kwaliteit gaat en een super advies moet je hier zijn. Zeer kundige mensen 👍

Sander

Prachtige winkel met een gedreven, grote groep medewerkers. Hulp op maat. Ik kwam al jaren voor mijn bril maar sinds ik lenzen heb word je per kwartaal geholpen en getest door een (meestal) persoonlijke assistent. Erg over te spreken.

Maaike Kool

Vandaag een super gave zonnebril gekocht bij Klein Optiek. Vriendelijke en behulpzame mensen. Zonnebril is gelijk afgesteld zodat je hem meteen mee naar huis kan nemen. Heel fijn.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als mijn lenzen zijn beschadigd? Kan ik lenzen dragen tijdens het vliegen? Hoe moet ik mijn contactlenzen onderhouden? Als je pas lenzen draagt, of in een nieuwe situatie lenzen draagt dan kan dat vragen oproepen. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen over lenzen voor u op een rijtje gezet!