Dé lenzenspecialist van de regio

Welke lenzen het beste bij u passen hangt helemaal van uw ogen en uw levensstijl af. Want contactlenzen zijn er in allerlei vormen en maten, en ook de draagtijd kan variëren. Zo is het mogelijk om een lens iedere dag te dragen, of alleen s’nachts in de vorm van een nachtlens. Of om af te wisselen met een bril. En hoe handig is het om lenzen te dragen tijdens het sporten of een feestje? Als Klein Optiek Oogzorgcentrum helpen we u graag met het vinden van de juiste lenzen. Zo kan u optimaal van het dagelijks leven genieten.

Waarom draagt u geen lenzen?

Sommige mensen vinden het moeilijk om lenzen in te doen of ervaren ongemak of irritatie tijdens het dragen van lenzen. Dit kan worden opgelost door te kiezen voor lenzen die beter passen bij de vorm en de behoeften van het oog. Moderne lenzen zijn ontworpen om comfortabel te zijn en zich aan te passen aan de vorm van het oog, wat betekent dat er voor bijna elke persoon een geschikte lens te vinden is. Onze optometristen helpen u graag met het vinden van de lens die bij u past.

De aanmeting van lenzen

Een contactlens kopen kan overal. Maar hoe goed is de nazorg en de pasvorm van de lens? Bij Klein Optiek Oogzorgcentrum stellen we de hoogste eisen aan oogzorg. Tijdens een uitgebreide oogmeting kijken we naar het hele oog om de optimale lens te vinden. Hierbij brengen we de hele gezondheid van het oog in kaart, waaronder met een netvlies controle en een preventieve glaucoom check. Zo kunnen met zekerheid zeggen of uw ogen gezond zijn. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke lenzen voor uw ogen. Of dat nu standaard lenzen of maatwerk lenzen zijn.

Welke soorte lenzen zijn er?

Met zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van lenzen is het belangrijk om het juiste type lens te kiezen. Dat is iets waar onze specialisten klanten dagelijks in adviseren. Soms is het fijn om deze informatie thuis nog eens rustig door te lezen. Daarom hebben we alle belangrijke informatie over de verschillende soorten lenzen voor u op een rijtje gezet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Al jarenlang kom ik hier voor mijn lenzen en onlangs ook een nieuwe bril gekocht. Goed en deskundig advies en altijd vriendelijk!
Willeke Bon
⭐⭐⭐⭐⭐

Goed en fijn personeel. Al jaren draag ik een bril en lenzen. 2 jaar geleden overgestapt naar Klein Optiek. Geen spijt van gehad en dus nog steeds blij mee.
Erwin E
⭐⭐⭐⭐⭐

Niet de goedkoopste opticien, maar wel 1 met een zeer goede service en een deskundig advies. Ik heb een paar keer pech gehad met mijn lenzen (was mijn eigen fout) maar heel coulant en meedenkend werd er naar een oplossing gezocht. En ook gevonden! Ik voel me er welkom, gehoord en gezien.😉
Marjo van Vliet
⭐⭐⭐⭐⭐

Goede opticien. Klantvriendelijk, proberen met je mee te denken om het beste resultaat te krijgen. Ik ben super blij met de contactlenzen op maat gemaakt.
Saskia ten Brinke
⭐⭐⭐⭐⭐

Prettige en deskundige contactlens specialisten. Klantvriendelijk. Mooie zaak. Het oog wil ook wat 🙂
Erica Overeem
⭐⭐⭐⭐⭐

Erg fijne service, je bent er een klant en geen nummertje. Erg blij dat ik met mijn medische lenzen de zorg krijg die mijn ogen verdienen.
Marinus Sander Peemen
⭐⭐⭐⭐⭐

Ik draag vanaf tiener af aan al zachte lenzen. Na een zeer grondige oogmeting, waar ik zelfs uitleg over mijn eigen oog heb gehad, gaven zij een aanbeveling voor nachtlenzen. Dit tevens ook voor mijn kantoorbaan met droge lucht op kantoor. Vaker vermoeid en rode ogen. Zo hoef ik overdag dus nooit geen lenzen meer te dragen maar alleen in de nacht. Duidelijke uitleg en erg fijn dat het personeel mee denkt!
Rodney
⭐⭐⭐⭐⭐

Prachtige winkel met een gedreven, grote groep medewerkers. Hulp op maat. Ik kwam al jaren voor mijn bril maar sinds ik lenzen heb word je per kwartaal geholpen en getest door een (meestal) persoonlijke assistent. Erg over te spreken.
Sander
Previous slide
Next slide

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als mijn lenzen zijn beschadigd? Kan ik lenzen dragen tijdens het vliegen? Hoe moet ik mijn contactlenzen onderhouden? Als je pas lenzen draagt, of in een nieuwe situatie lenzen draagt dan kan dat vragen oproepen. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen over lenzen voor u op een rijtje gezet!