Oogzorg door Klein Optiek

Een kies kun je vullen, trekken of er een kroon in zetten. Maar een oog is niet te vervangen en zelfs vaak niet te herstellen. En dat terwijl we met onze ogen genieten van de natuur, kunst, onze kinderen en onze kleinkinderen. Alles wat het leven kleur geeft kunnen we zien met onze ogen. Hoe gek is het eigenlijk dat we zo makkelijk met de gezondheid van onze ogen omgaan? Schade aan het oog ligt overal op de loer en kan vaak niet ongedaan gemaakt worden. Het is daarom onze taak om mensen bewust te maken, te begeleiden en te helpen om de wereld op z’n mooist te blijven zien.
Lees hier hoe we dit doen. 

Onze optometristen

Oogzorg is het domein van onze optometristen. Zij zijn de huisartsen van het oog. Omdat onze optometristen HBO-geschoold zijn weet u zeker dat uw ogen in goede handen zijn. 

Onze optometristen kunnen u precies vertellen hoe gezond uw oog is en u wanneer nodig doorverwijzen naar de oogarts. Neem bijvoorbeeld glaucoom, een veelvoorkomende oogziekte en een sluipmoordenaar. Als glaucoom niet op tijd gesignaleerd wordt dan kan blindheid het gevolg zijn. Een bijtijds bezoek aan de optometrist kan schade aan het oog door glaucoom voorkomen of beperken.

Wat doet een optometrist?

Waarvoor kunt u zoal bij onze optometristen terecht? 

  • Glaucoomscreening (hoge oogdruk)
  • Droge ogen (branderig/ jeukerig) 
  • Lichtflitsen en floaters 
  • Geleidelijk verminderd zicht 
  • Plotseling verminderd zicht 
  • Dubbelzien 
  • Vermoeidheid later op de dag bij veel beeldschermwerk of lezen
  • Hoofdpijnklachten later op de dag
  • Last van fel licht (lichtschuwheid)
  • Nachtblindheid

Meten is weten

Om erachter te komen hoe het met gezondheid van uw ogen gesteld is is kunt u een oogscan laten doen. Dit is een uitgebreid onderzoek waarbij het hele oog in kaart gebracht wordt. We leggen u tijdens de scan precies uit wat we doen. 

Hierbij kunt u denken aan de screening op glaucoom, maar ook het maken van een OCT en het beoordelen van het netvlies. Het onderzoek duurt ongeveer drie kwartier en wordt uitgevoerd door een van onze HBO optometristen.

Wat klanten zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste opticien in Apeldoorn en omstreken als je het mij vraagt. Ik kom hier al jaren en de service, personeel en professionaliteit is geweldig! Fijne keuze aan kwaliteitsbrillen, personeel wat weet waar ze het over hebben, aandacht voor de klant en een nette zaak.
Jeanine van Middendorp
⭐⭐⭐⭐⭐

Top tent!!! Super goede service vriendelijke mensen. Het is geen prijsvechter dat zie je in de prijs maar als je voor kwaliteit gaat en een super advies moet je hier zijn. Zeer kundige mensen 👍
Arjan Kans
⭐⭐⭐⭐⭐

Ik kom hier al sinds jongs af aan, en een keer een uitstapje gemaakt naar een andere opticien. Dat is niet slecht bevallen, maar toch ben ik teruggegaan naar Klein. Dat is mij uitstekend bevallen. Ik ben erg blij met de zorgvuldigheid van het personeel, dat ook nog eens zelfverzekerdheid uitstraalt. Het verschil in kwaliteit brillenglas is ook duidelijk te merken tov de goedkopere opticien in ieder geval. Ook niet onbelangrijk, de koffie is erg lekker.
Wouter van Esch
⭐⭐⭐⭐⭐

Uitstekende oogzorg. Goede aanbevelingen en fijn personeel. Ik ben een traject aangegaan voor nachtlenzen. Duidelijke uitleg en erg fijn dat het personeel mee denkt. Het lenscare pakket is overzichtelijk en wanneer de voorraad op is, krijg je gewoon een nieuwe aanvulling. Werd in het begin regelmatig gevraagd of de comfort goed genoeg was.
Rodney
⭐⭐⭐⭐⭐

Prachtige winkel met een gedreven, grote groep medewerkers. Hulp op maat. Ik kwam al jaren voor mijn bril maar sinds ik lenzen heb word je per kwartaal geholpen en getest door een (meestal) persoonlijke assistent. Erg over te spreken.
Sander
⭐⭐⭐⭐⭐

Bij Klein wordt je goed geholpen, krijg je eerlijk advies (zonder verkoopdrang). Mijn oogmeting werd uitgevoerd door een opticien die een gedegen HBO opleiding heeft gevolgd. Dit verschil is dag en nacht met veel andere opticiens. Ik kreeg waar gewenst uitgebreide uitleg en verder stijladvies. Het moge duidelijk zijn, ik ben enthousiast over de dames en heren van Klein Optiek.
Marinus Dansen
⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig en sfeervolle winkel. Alle aandacht voor de klant en daadwerkelijk een eerlijk advies. Super collectie en veel specialismen onder één dak. Adviseren op model wat bij je past, professionele oogmeting door deskundigen. Je bril is een verlengstuk van jezelf, dat wordt vaak onderschat maar niet bij Klein Optiek. Een meer dan tevreden klant.
H.J. van Egten
⭐⭐⭐⭐⭐

Erg fijne service, je bent er een klant en geen nummertje. Erg blij dat ik met mijn medische lenzen de zorg krijg die mijn ogen verdienen.
Sander Peemen
⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag een super gave zonnebril gekocht bij Klein Optiek. Vriendelijke en behulpzame mensen. Zonnebril is gelijk afgesteld zodat je hem meteen mee naar huis kan nemen. Heel fijn.
Maaike Kool
⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer klantvriendelijk! Ik heb al een aantal jaren een bril, er wordt goed met je meegekeken welke passend is bij de persoon. Ook krijg je uitgebreide oogmeting en wordt het goed uitgelegd!
Myrthe Groffen
⭐⭐⭐⭐⭐

Goede zorg, erg persoonlijke en klantgerichte instelling en met name de gemoedelijkheid maakt dat ik graag terugkom. Het is vanaf mij een uur rijden, maar dit is het meer dan waard.
Jack Beaujon
Previous slide
Next slide
Check het

Doe de
uitgebreide
oogmeting