Team Klein Optiek

Aangenaam! Ons team bestaat uit opticiens, optometristen en contactlensspecialisten met een gedegen opleiding en uitgebreide kennis. Brilstylisten die honderden -nee- duizenden tevreden klanten hebben gestyled. Bij Klein Optiek kunt u erop vertrouwen dat u met zorg en aandacht wordt geholpen door echte specialisten.

Johannes

Eigenaar & Optometrist

Wilbert

Optometrist & Bedrijfsleider

Sterre

Opticien

Nienja

Brilstyliste

Mike

Opticien

Jasper

Opticien & Contactlensspecialist

Dennis

Brilstylist & Glasexpert

Mariëlle

Gastvrouw

Mariska

Optometrist

Ellen

Technisch medewerkster

Danique

Opticien & Brilstyliste

Danique

Optometrist

Stephanie

Brilstyliste

Wieteke

Administratief medewerkster

Kirsten

Gastvrouw

Sheryl

Brilstyliste

Sjoerd

Brilstylist + Opticien i.o.

Klein's verhalen

De optiek is een plaats waar klanten, collega’s en leveranciers samenkomen. Dat levert een mooie smeltkroes aan verhalen op. Hier leest u een selectie van de nieuwste, mooiste en opvallendste verhalen die zich afspelen achter de deuren van Klein Optiek. 

Verantwoord ondernemen

Als Klein Optiek werken we vanuit passie voor mens en oog. Het oog staat vaak centraal, maar even belangrijk vinden we de mens. Vanuit dat oogpunt hebben we als Klein Optiek aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier bij welke initiatieven wij betrokken zijn en waar wij ons voor inzetten. 

Werken bij Klein Optiek?

Johannes

Eigenaar & Optometrist

Sinds 2009 ben ik trotse eigenaar van Klein Optiek Oogzorgcentrum! Als optometrist heb ik passie voor ogen, maar als persoon vooral passie voor mensen. Dat is wat ik binnen ons bedrijf wil combineren… dat u letterlijk en figuurlijk gezien wordt. Maar ook voor ons team wil ik een bedrijf zijn waar persoonlijke ontwikkeling en groei mogelijk is en waar men gezien wordt. Mijn motto: samen maken we het leven leuker! 

Wilbert

Optometrist & Bedrijfsleider

Hoi, ik ben Wilbert, woonachtig in het mooie Elburg. Ik werk sinds juni 2008 bij Klein Optiek Oogzorgcentrum Apeldoorn. 

Naast opticien, optometrist ben ik tevens bedrijfsleider. Het is erg leuk om mensen dingen te leren en hen te zien groeien. Zelf krijg ik daar veel energie van. 

Als optometrist ben ik erg allround aangelegd, echter zijn droge ogen, myopie management en multifocale lenzen wel dingen die ik leuk vind om te doen. Tevens proberen we de oogzorg continu op een hoog niveau te houden. Preventieve screeningen als glaucoom, Amd komen ook vaak voor. Echter het werken met mensen en de beste oogzorg leveren is het allermooiste om te doen.

Sterre

Opticien

Hoi! Ik ben Sterre. Twee jaar geleden ben ik bij Klein Optiek Oogzorgcentrum begonnen als opticien in opleiding. Nu werk ik hier ook vast op de zaterdagen. Ik vind het super leuk om kleur- en stijladvies te geven en hierbij een leuk montuur uit te zoeken. Daarnaast volg ik sinds september de HBO opleiding optometrie volgen en hoop ik u medisch advies te kunnen bieden! 

Nienja

Brilstyliste

Hoi, ik ben Nienja en werk inmiddels al weer 7 jaar, met veel plezier bij Klein Optiek Oogzorgcentrum! Ik doe eigenlijk van alles, maar hoofdzakelijk mag ik advies geven! Welke bril staat het mooist en past het best bij u?! Het leukste vind ik om te kunnen laten zien wat er allemaal kan en mogelijk is! Zelfs als u denkt nee dat staat mij niet, wil ik proberen te laten zien wat wel kan! 

Mike

Opticien

Even voorstellen, ik ben Mike, aangenaam! Ik ben 3e jaars student op de opleiding optiek en ik ben sinds september 2020 op woensdag, vrijdag en zaterdag werkzaam bij Klein Optiek. Het leukste van mijn werk is te trachten dat ik samen met u op een koninklijke wijze eruit kan komen en dat u uiterst tevreden de winkel verlaten. Of dit nu een nieuwe bril uitzoeken is of dat u een bril weer recht op uw neus wilt hebben, alle kleine en grote hulpvragen omtrent ogen en hulpmiddelen pak ik aan en zo is het mijn streven om iedereen tevreden weer op pad te sturen.

Jasper

Opticien & Contactlensspecialist

Hoi, ik ben Jasper. Momenteel ben ik 5 jaar werkzaam bij Klein Optiek en ben ik ondertussen afgestudeerd als opticien. Op dit moment ben ik met de opleiding tot contactlensspecialist bezig. Bij mij kan je terecht voor het uitzoeken van de bril en tevens ben ik glasspecialist.

Dennis

Brilstylist & Glasexpert

Hey, mijn naam is Dennis en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Klein Optiek Oogzorgcentrum. Ik ben verantwoordelijk als brilstylist voor de verkoop en advies van brillen. Mijn specialiteit daarin is het glasadvies. Daarbij doe ik tevens de klachtafhandeling binnen het bedrijf. 

Mariëlle

Gastvrouw

Hoi, mijn naam is Mariëlle en ik ben vanaf 1 september 2021 werkzaam bij Klein Optiek Oogzorgcentrum. Ik heet u graag als eerste welkom bij uw bezoek in onze winkel. Ik stel u op uw gemak en zorg dat u door de juiste persoon wordt geholpen en geadviseerd. Ik voorzie u graag van een lekker kopje koffie of thee of maak een overheerlijke cappuccino voor u. Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld een oogmeting of voor het uitzoeken van een nieuwe bril? Dan plan ik deze graag voor u in.
 
Ik hoop u snel te mogen begroeten in de winkel!

Mariska

Optometrist

Hoi, ik ben Mariska, sinds 2013 optometrist en opticien. Nu 3 jaar werkzaam bij Klein Optiek Oogzorgcentrum. Ik kan bij Klein Optiek veel met mijn jarenlange ervaring op gebied van harde, medische en myopie controle contactlenzen.

Ellen

Technisch medewerkster

Ik ben Ellen en werk inmiddels alweer 11 jaar bij Klein Optiek Oogzorgcentrum. Ik richt me voornamelijk op alle werkzaamheden in de werkplaats, en dan vooral het slijpen en bestellen van de glazen. Het slijpen is wat ik het liefst doe

Danique

Opticien & Brilstyliste

Hallo! Mijn naam is Danique, ik ben tijdens mijn opleiding bij Klein Optiek Oogzorgcentrum gaan werken. Sinds 2 jaar (augustus 2020) ben ik nu zelf opticien. Ik wist altijd al dat ik een beroep wilde waarbij ik veel contact heb met mensen en waarbij ik hulp kan bieden. Maar het moest wel een “blij” beroep zijn. Daarnaast vind ik het leuk om een stukje vakmanschap te beheersen, naast het meten vind ik het slijpen van glazen ook erg leuk om te doen. Maar ook het meten, het adviseren en inleven in wat elke klant zijn smaak is vind ik erg leuk. Het is gewoon heel veelzijdig en dat maakt het een mooi beroep.

Danique

Optometrist

Ik ben Danique en ik ben door mijn optometrie stage bij Klein Optiek Oogzorgcentrum terecht gekomen. Na het afronden van de optometrie opleiding in juni 2012 werd mij een baan aangeboden en tot op heden werk ik hier nog steeds met veel plezier. Het leuke van optometrist zijn bij Klein Optiek is dat je je echt kan inzetten in de meetruimte op verschillende vakgebieden. Op dit moment vind ik de Myopia Management een van de leukste onderdelen waar ik klanten bij kan helpen en adviseren.

Stephanie

Brilstyliste

Ik ben Stephanie en werk 28 jaar bij Klein Optiek Oogzorgcentrum met veel plezier. Ik ben kleur-, style- en glasadviseur en doe ook het inkopen van de collecties. Het leuke van dit beroep is de diversiteit, je werkt met mensen maar ook met mode en natuurlijk ook het technische stukje van de optiek. 

Wieteke

Administratief medewerkster

Mijn naam is Wieteke. Ik ben vanaf september 2016 werkzaam bij Klein Optiek Oogzorgcentrum. Ik ben begonnen als gastvrouw/baliemedewerker. Dit werk heb ik tot maart 2019 fulltime gedaan. Vanaf april 2019 ben ik parttime achter de schermen gaan werken als administratief medewerker. De werkzaamheden zijn erg divers. Van onze lenzen klanten bellen om te horen hoe het gaat als we ze al een tijdje niet hebben gezien tot de financiële zaken. Het contact met mensen en het wat voor ze kunnen betekenen geeft mij voldoening in mijn werk. Het af en toe bijspringen in de winkel maakt het parttime werken binnen Klein Optiek erg leuk!

Klein Optiek

De Egelantier 501 Apeldoorn

055-5421337

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
9:00 tot 18:00 uur
Vrijdagavond
18:30 tot 20:30
Zaterdag
9:00 tot 17:00 uur

Aangepaste openingstijden

Zaterdag 24 december
Gesloten vanaf 16:00
Zaterdag 31 december
Gesloten