Brillenglazen bij Klein Optiek

Als u een bril van Klein Optiek draagt, dan ziet u de wereld door glazen van Zeiss. Dit merk wordt wereldwijd beschouwd als de beste op de markt. Vanwege precisie, helderheid en kwaliteit. Zo maakt Zeiss ook glazen voor telescopen van de NASA. Maar terug naar de brillenglazen: op deze pagina vertellen we u daar graag meer over. Lees hier hoe we dit doen. 

Over Zeiss

Zeiss werd opgericht in 1846 door Carl Zeiss in Jena, Duitsland. Het bedrijf begon als een kleine werkplaats voor optische instrumenten en groeide snel uit tot een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van optische apparatuur.

Soorten Brillenglazen

Enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige brillenglazen, ook wel unifocale brillenglazen genoemd, hebben een uniforme sterkte over het hele glasoppervlak. Ze worden gebruikt om één specifiek visueel probleem te corrigeren, zoals bijziendheid of verziendheid, en zijn ideaal voor mensen die slechts één type zichtcorrectie nodig hebben.

Meervoudige brillenglazen

Meervoudige brillenglazen bieden twee of meer verschillende sterktes in één glas. Bifocale brillenglazen hebben een zichtbare scheidingslijn tussen de sterktes voor dichtbij en veraf kijken. Progressieve brillenglazen bieden een naadloze overgang tussen verschillende sterktes en zijn geschikt voor mensen die zowel dichtbij als veraf moeten kunnen zien zonder van bril te wisselen.

Beeldscherm brillenglazen

Beeldscherm brillenglazen zijn speciaal ontworpen om het comfortabel kijken naar digitale schermen te verbeteren. Ze bevatten vaak coatings om schittering en blauw licht van schermen te verminderen, waardoor vermoeidheid van de ogen wordt verminderd tijdens langdurig gebruik van computers, smartphones en tablets. Klik hier voor meer informatie.

Maatwerk brillenglazen

Maatwerk brillenglazen worden individueel aangepast aan de specifieke behoeften van de drager. Ze kunnen worden aangepast op basis van oogmetingen, kijkafstanden en specifieke visuele vereisten. Maatwerk brillenglazen kunnen ook speciale coatings en functies bevatten om aan unieke behoeften te voldoen, zoals sportprestaties, nachtzicht of kleurenblindheidcorrectie. Deze brillenglazen bieden een zeer gepersonaliseerde visuele ervaring.

Wilt u weten door welke brillenglazen u de wereld het scherpst ziet? Kom langs in onze winkel voor vakkundig advies.

Wilt u weten door welke brillenglazen u de wereld het scherpst ziet?

Kom langs in onze winkel voor vakkundig advies.