Vacature verkoopmedewerker / opticien

Als verkoopmedewerker heb je een positieve mindset, een goed gevoel voor stijl en ben je echt een mensen-mens. Je hebt maar één doel: zorgen dat klanten met een stralende glimlach onder, en een mooie bril op hun neus de optiek verlaten. 

Je komt te werken binnen een gezellig bedrijf waar werknemersgeluk hoog in het vaandel staat. Zo zijn er volop trainings- en opleidingsmogelijkheden, hebben we regelmatig leuke uitjes en heb je standaard één zaterdag per maand roostervrij.

Ben je nog geen opticien maar zou je je willen omscholen? Dat kan ook!

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker en opticien help je klanten met de beste kijkoplossing. Je luistert naar hun wensen, kijkt en vraagt. Je verdiept je in iedere klant en stelt ze op hun gemak. Op basis van de wensen van de klant, je eigen visie en de laatste trends geef je advies en help je iedere klant met het vinden van zijn/haar ideale bril.

We zoeken iemand voor minimaal 16 uur en idealiter fulltime. Let op: Ervaring in de optiekwereld is een pré maar geen vereiste. Waar nodig voorziet Klein Optiek in training en opleiding. Zo kom je goed beslagen ten ijs.

Waarom Klein Optiek?
We leggen klanten graag in de watten. Dat betekent dat we een paar stappen verder gaan dan anderen. We nemen de tijd en werken aan een relatie die verder gaat dan één verkoopmoment. Dus geen regels die moeilijke situaties met klanten in de hand werken. Wél de vrijheid om iedere klant optimaal van dienst te zijn.

Daarnaast ben je onderdeel van een gedreven team van 17 vakmensen. Iedereen is goed getraind/opgeleid en streeft naar klanttevredenheid op het hoogste niveau. Waar we ook naar streven is een gezellige werkcultuur. Een feestje op z’n tijd vinden we helemaal niet erg, en ook de regelmatige weekendjes weg samen behoren tot de arbeidsvoorwaarden. 

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Solliciteer nu!

Reageer op deze functie