Hoe scherp ziet u?

Met regelmaat zien mensen na een bezoek aan Klein Optiek voor het eerst de blaadjes aan de bomen scherp. Vaak hadden ze geen weet van een oogprobleem. Deze mensen lopen vaak rond met vage klachten of vermoeidheid aan het eind van de dag. De oorzaak? Meestal een niet (goed) gecorrigeerde oogsterkte. Ogen zijn een samenwerkend geheel, waarbij de hersenen van beide beelden één beeld maakt. Op het moment dat deze niet juist gecorrigeerd wordt en de samenwerking niet optimaal is, kan dit leiden tot vage klachten. Daar kunnen we vaak iets aan doen.Lees hier hoe we dit doen. 

Doe de oogmeting

Een oogmeting biedt vaak duidelijkheid en een mogelijkheid tot een oplossing. Goed om te weten is dat ook ongediplomeerde ‘opticiens’ oogmetingen verrichten. In Nederland is opticien namelijk geen beschermd beroep.

Bij Klein Optiek worden uw ogen uitsluitend gemeten door gediplomeerde optometristen of opticiens. Daarnaast gaan we een stap verder: onze metingen zijn uitgebreider dan een normale meting. De gezondheid van uw ogen wordt ook in kaart gebracht. Dat is de meerwaarde van Klein Optiek Oogzorgcentrum.

De wereld scherp door een mooie bril

Een nieuwe bril moet lekker kijken op alle fronten. Naast scherp zicht moet een nieuwe bril comfortabel zitten, een goede pasvorm hebben en u een zelfverzekerd gevoel geven. Onze stylisten kunnen u op basis van een kleur- en stijladvies helpen om monturen te vinden die het beste bij u passen. 

Lenzen: zo kan het dus ook

Lenzen zijn tegenwoordig overal te koop. Waarom zou u ze nog bij de opticien halen? U heeft gelijk. Maar weet u wat onze klanten zo waardevol vinden?

Dat ze bij Klein Optiek verzekerd zijn van lenzen die goed kijken, lekker zitten en helemaal zijn afgestemd op hun ogen of oogprobleem. Niemand heeft namelijk zin in lenzen die niet lekker zitten. Of nog erger: niet goed functioneren. 

Daar zijn wij dus voor. Dé contactlensspecialist van de regio. 

Ziet uw kind scherp?

Kinderen zijn continu in ontwikkeling, en daarmee bedoelen we niet alleen school- of sportprestaties, maar ook ontwikkeling op fysiek vlak. Uiteraard is scherp zien voor kinderen in de groei belangrijk. Het is daarom verstandig om regelmatig het zicht van uw kind te laten controleren.

Wat klanten zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐

Beste opticien in Apeldoorn en omstreken als je het mij vraagt. Ik kom hier al jaren en de service, personeel en professionaliteit is geweldig! Fijne keuze aan kwaliteitsbrillen, personeel wat weet waar ze het over hebben, aandacht voor de klant en een nette zaak.
Jeanine van Middendorp
⭐⭐⭐⭐⭐

Top tent!!! Super goede service vriendelijke mensen. Het is geen prijsvechter dat zie je in de prijs maar als je voor kwaliteit gaat en een super advies moet je hier zijn. Zeer kundige mensen 👍
Arjan Kans
⭐⭐⭐⭐⭐

Ik kom hier al sinds jongs af aan, en een keer een uitstapje gemaakt naar een andere opticien. Dat is niet slecht bevallen, maar toch ben ik teruggegaan naar Klein. Dat is mij uitstekend bevallen. Ik ben erg blij met de zorgvuldigheid van het personeel, dat ook nog eens zelfverzekerdheid uitstraalt. Het verschil in kwaliteit brillenglas is ook duidelijk te merken tov de goedkopere opticien in ieder geval. Ook niet onbelangrijk, de koffie is erg lekker.
Wouter van Esch
⭐⭐⭐⭐⭐

Uitstekende oogzorg. Goede aanbevelingen en fijn personeel. Ik ben een traject aangegaan voor nachtlenzen. Duidelijke uitleg en erg fijn dat het personeel mee denkt. Het lenscare pakket is overzichtelijk en wanneer de voorraad op is, krijg je gewoon een nieuwe aanvulling. Werd in het begin regelmatig gevraagd of de comfort goed genoeg was.
Rodney
⭐⭐⭐⭐⭐

Prachtige winkel met een gedreven, grote groep medewerkers. Hulp op maat. Ik kwam al jaren voor mijn bril maar sinds ik lenzen heb word je per kwartaal geholpen en getest door een (meestal) persoonlijke assistent. Erg over te spreken.
Sander
⭐⭐⭐⭐⭐

Bij Klein wordt je goed geholpen, krijg je eerlijk advies (zonder verkoopdrang). Mijn oogmeting werd uitgevoerd door een opticien die een gedegen HBO opleiding heeft gevolgd. Dit verschil is dag en nacht met veel andere opticiens. Ik kreeg waar gewenst uitgebreide uitleg en verder stijladvies. Het moge duidelijk zijn, ik ben enthousiast over de dames en heren van Klein Optiek.
Marinus Dansen
⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig en sfeervolle winkel. Alle aandacht voor de klant en daadwerkelijk een eerlijk advies. Super collectie en veel specialismen onder één dak. Adviseren op model wat bij je past, professionele oogmeting door deskundigen. Je bril is een verlengstuk van jezelf, dat wordt vaak onderschat maar niet bij Klein Optiek. Een meer dan tevreden klant.
H.J. van Egten
⭐⭐⭐⭐⭐

Erg fijne service, je bent er een klant en geen nummertje. Erg blij dat ik met mijn medische lenzen de zorg krijg die mijn ogen verdienen.
Sander Peemen
⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag een super gave zonnebril gekocht bij Klein Optiek. Vriendelijke en behulpzame mensen. Zonnebril is gelijk afgesteld zodat je hem meteen mee naar huis kan nemen. Heel fijn.
Maaike Kool
⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer klantvriendelijk! Ik heb al een aantal jaren een bril, er wordt goed met je meegekeken welke passend is bij de persoon. Ook krijg je uitgebreide oogmeting en wordt het goed uitgelegd!
Myrthe Groffen
⭐⭐⭐⭐⭐

Goede zorg, erg persoonlijke en klantgerichte instelling en met name de gemoedelijkheid maakt dat ik graag terugkom. Het is vanaf mij een uur rijden, maar dit is het meer dan waard.
Jack Beaujon
Vorige slide
Volgende slide
Check het

Doe de
uitgebreide
oogmeting