Vacature medewerker service & klantcontact


Een echte Klein professional is ervan overtuigd dat hij of zij pas een goed advies kan geven, als we weten wat een klant beweegt. Wij vinden de best denkbare oogzorg net zo belangrijk als een klant die met een tevreden glimlach de deur uitgaat. Je voelt je daarom thuis in ons team en onze winkel waar we klanten ontvangen in een ontspannen sfeer en hen helpen aan de meest persoonlijke kijkoplossing. Klein Optiek Oogzorgcentrum is op zoek naar een

medewerker service & klantcontact (m/v)

Als ‘medewerker service & klantcontact’ ben je hét visitekaartje van Klein Optiek Oogzorgcentrum en draag je bij aan de totale belevingservaring van onze klanten. Je vindt het een uitdaging om de verwachting van onze bezoekers te overtreffen door met plezier en betrokkenheid onze klanten te woord te staan, door te verwijzen en de allerbeste service te bieden. In de omgang met hen verwachten wij: een positieve, actieve en alerte houding en staat klantvriendelijkheid en gastvrijheid voorop. Je bent een zelfstandig en ondernemend persoon die tegelijkertijd ook uitstekend in een team kan samenwerken. Je bent resultaatgericht, commercieel ingesteld en representatief. Je hebt een vriendelijke telefoonstem, stressbestendig, bemand enthousiast onze receptie, hebt aantoonbaar ervaring met agendabeheer, houdt constant overzicht bij de uitvoering van administratieve taken, je schenkt als ‘een ware barista’ de lekkerste koffie, beantwoord de mail, en je weet iedere klant op een correcte manier te woord te staan.

Deze positie is fulltime en is per direct beschikbaar.

Voor deze positie zijn we op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen:

  • je hebt minimaal een havo-diploma en/of een afgeronde mbo opleiding
  • je hebt ervaring in de optiek (pre)
  • je hebt enige medische kennis door ervaring als bijv. dokter en/of tandarts assistent (pre)
  • je vindt het prima om op koopavonden en op zaterdagen te werken
  • je bent een echte teamspeler met gezonde ambitie

Over Klein Optiek Oogzorgcentrum

Klein Optiek Oogzorgcentrum in Apeldoorn is al meer dan dertig jaar een begrip. ‘Zien is beleven’ is onze missie, waarmee we kwalitatieve oogzorg voor iedereen toegankelijk willen maken. Transparantie, service to the max en een unieke klantbeleving zijn belangrijke onderdelen binnen onze filosofie

Arbeidsvoorwaarden

Een geweldige kans om deel uit te maken van een jong en levendig bedrijf, waarin volop ruimte is om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. We zoeken een echte en vooral vrolijke teamplayer die deel wil uitmaken van een ambitieus team.

Locatie

Apeldoorn

Reageren?

Wacht niet langer en stuur voor 28 oktober je motivatie, CV en een actuele foto per e-mail naar Johannes Veldhoen, directeur Klein Optiek Oogzorgcentrum, via: jveldhoen@optiek.com.