Wat is brilvervangende chirurgie?

Brilvervangende chirurgie is een oplossing om zonder bril of contactlenzen goed te zien. Met relatief eenvoudige ingrepen wordt het oog aan het oppervlak of van binnen aangepast, zodat in 90% van de gevallen geen bril meer nodig is. Brilvervangende chirurgie is een veilige en veel toegepaste manier van zichtcorrectie.

Goed vooronderzoek is belangrijk

Eerst is een vooronderzoek nodig om uw ogen volledig op te meten. Er wordt dan o.a. gekeken naar de conditie van uw ogen, de dikte van uw hoornvlies, maar ook naar uw leeftijd en uw hobby’s. Aan de hand van het onderzoek adviseert onze optometrist welke behandelmethode voor u geschikt is. Deze behandeling wordt uitgebreid met u doorgenomen en tevens worden de voor- en nadelen toegelicht. Aan het einde van het onderzoek heeft u alle informatie om een beslissing te nemen. Indien gewenst kunt u gelijk een behandeling inplannen.
– Quickscan: € 30,-
– Fullscan: € 135,-

Samenwerking met Eyescan

Wij zijn een gecertificeerd Eyescan Onderzoekcentrum en speciaal opgeleid om alle vooronderzoeken en nacontroles voor brilvervangende chirurgie te doen. Eyescan is één van de grootste kwaliteitsorganisaties op het gebied van oogheelkunde en in het bijzonder gespecialiseerd in brilvervangende chirurgie. Wij kiezen ervoor om met hen te werken omdat hun werkwijze aansluit bij onze filosofie. Zij gaan door tot het beste eindresultaat bereikt is en onze klant volledig tevreden is. Ze scoren het hoogst in klanttevredenheidsonderzoeken, zijn innovatief en investeren in continue scholing van artsen en optometristen. Tevens wordt u alleen behandeld door refractiechirurgen die BIG-geregistreerd zijn. Uw ogen zijn bij Eyescan dus in zeer goede handen.