Onze belofte

Al ruim 35 jaar adviseren wij bij Klein Optiek Oogzorgcentrum Apeldoorn met veel passie voor mensen en ogen. Goed en helder zicht op de wereld is een groot goed. Genieten van een prachtig uitzicht, het lezen van een spannend boek of fanatiek spelen in een sportcompetitie is toch nog mooier met scherp zicht.

Bij Klein Optiek gaan we voor de hoogste kwaliteit oogzorg met een heel deskundig team van opticiens en optometristen. Daarbij volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet en passen we innovatieve technieken als eerste toe. Denk bijvoorbeeld aan myopie controle of droge ogen problematiek.

We gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Dat start al bij het basis ooggezondheidsonderzoek waarbij we standaard een aantal extra checks doen op de gezondheid van het oog. Uitgebreid vervolgonderzoek is met onze expertise en ervaring zeker mogelijk.

We vinden het belangrijk om met mooie brillenmerken samen te werken, zodat u een prachtig product krijgt van hoge kwaliteit en het nieuwste design. Uiteraard heeft Klein Optiek veel verschillende prijs categorie├źn, zodat iedereen met elk budget bij ons terecht kan.

Wat kunnen wij als team van Klein Optiek voor u doen?

Doe de uitgebreide oogmeting

Maak een afspraak

Maak kennis met onze specialisten

Johannes Veldhoen

Directeur/optometrist

Marieke Scholten-Bleijswijk

Opticien / bril styliste

Ellen Droppert

Bril styliste

Wieteke Amptmeijer

Gastvrouw / administratief medewerker