Groeten uit Berlijn!


Zien is beleven, en daarom vertrok het team van Klein Optiek afgelopen week richting wereldstad Berlijn om inspiratie op te doen. Het programma stond bol van hoogtepunten, waaronder een bijzondere trabant toer kriskras door de stad om op deze bijzondere manier Berlijn beter te leren kennen en te begrijpen. Uiteraard was er ook aandacht voor de historie van ‘de stad met de Berlijnse Muur’ die van augustus 1961 tot november 1989 West- en Oost-Berlijn van elkaar scheidde. De totale grens rond West-Berlijn was een onderdeel van de Duits-Duitse grens en was 167,8 km lang, waarvan 45,1 km werd gevormd door de Berlijnse Muur. De Berlijnse Muur was het bekendste symbool van de Koude Oorlog en de deling van Duitsland.  Met name een visueel overzicht van de verschillende fasen van ‘de muur’ maakte grote indruk. 
Op de tweede dag stond een bezoek aan het topmerk Mykita op het programma. Het was een regelrechte ‘eye-opener’ om van dichtbij te zien en ervaren met hoeveel zorg en passie de medewerkers van Mykita aandacht besteden aan ieder montuur, met gemiddeld zo’n 80 handelingen per montuur. Het maakt ons extra trots om dit hippe merk in onze collectie te voeren, wat een ambacht!
Na twee indrukwekkende dagen blikken we terug op een fantastische en inspirerende belevenis in het bruisende Berlijn. Een wereldstad van formaat en een plek om zeker nog eens naar terug te keren.

Beleef de zomer!


Klein Optiek biedt ook voor deze zomer keuze uit een prachtige collectie zonnebrillen in velerlei vormen, ontwerpen en kleuren zowel voor dames, heren als kinderen. In de maand april is dat ook nog eens heel aantrekkelijk, want de hele maand april geldt 10% korting op de zonnebrillencollectie. OF ontvang 1 glas cadeau bij een zonnebril op sterkte!

Van een giga-formaat tot een micro-zonnebril, maar dan wel in de vorm van een slinkse cat-eye. Of liever een grappig design die net even die extra stijlpersoonlijkheid geeft? Het mag deze zomer allemaal een tikkeltje opvallend en excentriek. Dat ziet u ook terug in onze collectie!

Klein Optiek zoekt een verkoopmedewerker/ brilstylist (m/v)


Een echte Klein professional is ervan overtuigd dat hij of zij pas een goed advies kan geven, als we weten wat een klant beweegt. Een vrachtwagenchauffeur draagt zijn bril op een andere manier, dan iemand die acht uur per dag op kantoor zit, of juist veel sport. In de markt komen steeds meer aanbieders, waardoor klanten het lastiger vinden om te doorzien waar je nou moet beginnen als je een bril of lenzen nodig hebt. Vragen die voor jou eenvoudig zijn uit te leggen omdat je weet wat er komt kijken bij de vervaardiging van kwaliteitsproducten en innovatie.

Met jouw deskundigheid help je de klant van A tot Z met een nieuwe bril, zonnebril (op sterkte) of een andere kijkoplossing. Je vindt de best denkbare oogzorg net zo belangrijk als een klant die met een tevreden glimlach de deur uitgaat. Je voelt je daarom thuis in ons team en onze winkel waar we klanten ontvangen in een ontspannen sfeer en hen helpen aan de meest persoonlijke kijkoplossing.

Als je bij Klein Optiek solliciteert gaan wij ervan uit dat je wilt behoren tot de beste in jouw vakgebied en jezelf voortdurend wilt blijven ontwikkelen in vakkundig en persoonlijk opzicht. Jij bent ervan overtuigd dat je klanten kunt helpen met een goed advies en de mooiste merken.

Klein Optiek is op zoek naar een:  

verkoopmedewerker/brilstylist (m/v)

Je bent een zelfstandig en ondernemend persoon die tegelijkertijd ook uitstekend in een team kan samenwerken. Je bent resultaatgericht, commercieel ingesteld en representatief. Tevens vind je het leuk om een sterke relatie met het team en de klanten op te bouwen. Je beschikt over relevante werkervaring in de optiekbranche. Onze ideale kandidaat heeft een positieve houding, sterke communicatieve vaardigheden en is bereid om er als merkambassadeuralles aan te doen om de verwachtingen van klanten te boven te gaan tijdens hun gehele ervaring bij en met Klein Optiek. Voor deze parttime/fulltime positie zijn we op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen:

je hebt minimaal een havo-diploma en/of een afgeronde mbo opleiding
je bent een aanpakker, flexibel, enthousiast  
– beschikt over een commerciële instelling
je bent modebewust
je hebt ervaring in retail
je hebt ervaring in de optiek (pre)
je vindt het prima om op koopavonden en op zaterdagen te werken
je bent een echte teamspeler met gezonde ambitie

Over Klein Optiek

Klein Optiek in Apeldoorn is al meer dan dertig jaar een begrip. Zien is belevenis onze missie, waarmee we kwalitatieve oogzorg voor iedereen toegankelijk willen maken. Wij bieden kwalitatieve, stijlvolle maar ook betaalbare brillen en zonnebrillen voor alle leeftijden. Transparantie, first-class service en een unieke klantbeleving zijn belangrijke onderdelen binnen onze filosofie.

Reageren?

Wacht niet langer en stuur je motivatie, CV en een actuele foto per e-mail naar Johannes Veldhoen, directeur Klein Optiek, via: jveldhoen@optiek.com.