‘’Ik ga volgende week op vakantie. Is het mogelijk om de bril nog voor mijn vakantie binnen te hebben?’’ vroeg Emanuel Veldhuis (links op foto), klant bij Klein Optiek Oogzorgcentrum. Het antwoord was in eerste instantie teleurstellend: “Door lange levertijden was dit helaas niet mogelijk. Hij zou zijn bril pas na de vakantie kunnen ophalen”, aldus eigenaar Johannes Veldhoen. 

“Tot onze opticien Mike er tijdens het adviesgesprek achter kwam dat hij op exact dezelfde camping zou verblijven in het Spaanse Sant Pere Pescador. We bestelden zijn bril met spoed, en Mike leverde deze netjes af bij Emanuel op de camping. Zo ziet u maar. De service van Klein Optiek kent geen grenzen!”

Mike knikt: “Hoe is het mogelijk, hè. Zit je gezellig te praten over de vakantie, hoor je van elkaar dat je allebei naar Spanje gaat. Waar precies? Komt eerst de streek ter sprake, de Costa Brava. Dat is al best toevallig. En dan eindig je in het gesprek in dezelfde plaats, op dezelfde camping. Ongelooflijk, toch?” 

Emanuel glimlacht: “Waar Klein Optiek groot in is, service over de grenzen! En niet alleen in Spanje, ook in Apeldoorn in de winkel is de service van hoog niveau. Vriendelijke en deskundige adviseurs die hun vak verstaan. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. En we hebben ook nog een gezellige avond gehad.’’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email