Oogscan

De meest voorkomende oorzaken van slechtziendheid zijn staar, glaucoom en macula degeneratie. Met de Oogscan van Klein Optiek kunnen we een preventieve screening doen, waarbij we kijken naar de gezondheid van uw ogen. Onderdeel van de Oogscan is het opsporen van aandoeningen in het hoornvlies, netvlies, de ooglens en bijvoorbeeld de oogzenuw. Hiermee zijn we in staat om u in een vroeg stadium te adviseren en eventueel door te verwijzen naar een oogarts van bijvoorbeeld het Gelre Ziekenhuis.

De hoogopgeleide optometristen van Klein Optiek voeren de verschillende Oogscan onderzoeken uit. Daarbij zullen er diverse vragen aan u worden gesteld om een goed beeld te krijgen van de gezondheidstoestand van uw ogen. Denk daarbij aan uw algemene gezondheid, gebruik van medicijnen en opvallend heden met betrekking tot uw zicht. Ook zal er een oogdruppel worden gebruikt om de pupil te verweiden, zodat het oog van binnen goed beoordeeld kan worden.

Bij de Oogscan maken de optometristen onder andere gebruik van de OCT (Optical Coherente Tomography), een kostbaar apparaat dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt voor het opsporen van defecten aan het oog. De resultaten van het Oogscan onderzoek worden samengevat in een rapport en aan uw meegegeven. Onze specialisten werken nauw samen met diverse ziekenhuizen, oogklinieken en huisartsen. Hierdoor kunnen we, indien noodzakelijk, zorg dragen voor een vlotte en juiste doorverwijzing.

Prijslijst

Benieuwd naar de investering van de Oogscan? Download onze prijslijst. Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Doe de uitgebreide oogmeting

Maak een afspraak

Maak kennis met onze specialisten

Johannes Veldhoen

Directeur/optometrist

Danique Stinkens

Optometrist

Wilbert Bakker

Optometrist / Optometrist

Janice Everaars

Opticien