Onze Theo heeft karakter met een ‘kleurrijk randje’.


Iedereen kent wel een Theo in zijn of haar omgeving. Wij ook! Onze Theo heeft karakter met – letterlijk en figuurlijk – een ‘kleurrijk randje’. De monturen van Theo zijn direct te herkennen. Vrolijk, fris en eigenzinnig zijn steekwoorden die dit prachtige merk het beste omschrijven, want voor ons is Theo één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld.

Opticiens Wim Somers en Patrick Hoet richtte in 1989 het merk Theo op omdat zij in die tijd de modetrends ietwat ‘te gewoontjes’ vonden. Met de Theo monturen lanceerden zij monturen die stuk voor stuk ware kunstwerken waren en slechts in kleine oplage werden geproduceerd. In het begin was het merk daardoor vooral populair onder een selecte groep brildragers, maar tegenwoordig trekt het merk ook de aandacht van een breder publiek.

Al lange tijd hebben de monturen van Theo een prominente plaats in onze collectie. We vinden onverminderd dat Theo een (kleur)rijke aanvulling is op onze collectie. Dus vol verwachting ontvingen we afgelopen week de nieuwste Theo’s in huis. En opnieuw kunnen we bevestigen dat deze nieuwe bril-kunstwerkjes voldoende aanleiding zijn om even langs te komen. We love Theo!