Klein Optiek zoekt een verkoopmedewerker/ brilstylist (m/v)

Een echte Klein professional is ervan overtuigd dat hij of zij pas een goed advies kan geven, als we weten wat een klant beweegt. Een vrachtwagenchauffeur draagt zijn bril op een andere manier, dan iemand die acht uur per dag op kantoor zit, of juist veel sport. In de markt komen steeds meer aanbieders, waardoor klanten het lastiger vinden om te doorzien waar je nou moet beginnen als je een bril of lenzen nodig hebt. Vragen die voor jou eenvoudig zijn uit te leggen omdat je weet wat er komt kijken bij de vervaardiging van kwaliteitsproducten en innovatie.

Met jouw deskundigheid help je de klant van A tot Z met een nieuwe bril, zonnebril (op sterkte) of een andere kijkoplossing. Je vindt de best denkbare oogzorg net zo belangrijk als een klant die met een tevreden glimlach de deur uitgaat. Je voelt je daarom thuis in ons team en onze winkel waar we klanten ontvangen in een ontspannen sfeer en hen helpen aan de meest persoonlijke kijkoplossing.

Als je bij Klein Optiek solliciteert gaan wij ervan uit dat je wilt behoren tot de beste in jouw vakgebied en jezelf voortdurend wilt blijven ontwikkelen in vakkundig en persoonlijk opzicht. Jij bent ervan overtuigd dat je klanten kunt helpen met een goed advies en de mooiste merken.

Klein Optiek is op zoek naar een:  

verkoopmedewerker/brilstylist (m/v)

Je bent een zelfstandig en ondernemend persoon die tegelijkertijd ook uitstekend in een team kan samenwerken. Je bent resultaatgericht, commercieel ingesteld en representatief. Tevens vind je het leuk om een sterke relatie met het team en de klanten op te bouwen. Je beschikt over relevante werkervaring in de optiekbranche. Onze ideale kandidaat heeft een positieve houding, sterke communicatieve vaardigheden en is bereid om er als merkambassadeuralles aan te doen om de verwachtingen van klanten te boven te gaan tijdens hun gehele ervaring bij en met Klein Optiek. Voor deze parttime/fulltime positie zijn we op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen:

je hebt minimaal een havo-diploma en/of een afgeronde mbo opleiding
je bent een aanpakker, flexibel, enthousiast  
– beschikt over een commerciële instelling
je bent modebewust
je hebt ervaring in retail
je hebt ervaring in de optiek (pre)
je vindt het prima om op koopavonden en op zaterdagen te werken
je bent een echte teamspeler met gezonde ambitie

Over Klein Optiek

Klein Optiek in Apeldoorn is al meer dan dertig jaar een begrip. Zien is belevenis onze missie, waarmee we kwalitatieve oogzorg voor iedereen toegankelijk willen maken. Wij bieden kwalitatieve, stijlvolle maar ook betaalbare brillen en zonnebrillen voor alle leeftijden. Transparantie, first-class service en een unieke klantbeleving zijn belangrijke onderdelen binnen onze filosofie.

Reageren?

Wacht niet langer en stuur je motivatie, CV en een actuele foto per e-mail naar Johannes Veldhoen, directeur Klein Optiek, via: jveldhoen@optiek.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Klein Optiek

De Egelantier 501 Apeldoorn

055-5421337

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
9:00 tot 18:00 uur
Vrijdagavond
18:30 tot 20:30
Zaterdag
9:00 tot 17:00 uur