Bij Klein Optiek kijken we verder dan de sterkte van de ogen, we voeren ook onderzoek uit naar oogafwijkingen en spo ren oogziektes op. Daarnaast is er goede aandacht voor het zoeken naar een ideale bril. Daar staan we voor en dat waarmaken, maakt dat klanten loyaal zijn. Om te horen hoe klanten Klein Optiek ervaren, laten we Pierre Beaujon aan het woord. Hij en zijn gezin komen al 20 jaar bij Klein.

Wat bracht je bij Klein Optiek?
“Wij verhuisden vanuit Apeldoorn noord naar Ugchelen. Dus zochten we ook een andere opticien. Van een kennis van ons hoorden we over Klein Optiek. Zij hadden goede ervaringen. Dat heeft ons doen besluiten om naar Klein te gaan. Eigenlijk waren we direct verkocht. Inmiddels wonen we niet meer in Ugchelen, maar in Geldermalsen, maar Klein blijft. In de zomer en winter brengen we hoe dan ook een bezoek aan Ugchelen, dan maken we ook direct een afspraak bij Klein. Ook onze zoon, die nu in Apeldoorn studeert, gaat dan mee. Hij heeft alleen nachtlenzen. Mijn vrouw en ik hebben een bril.”

Stond jullie wensen/behoeften altijd centraal?:
“Ja! Doorslaggevend was dat mijn linkeroog macula heb, iets wat op glaucoom lijkt. En ze hebben dat onderzoek zo fantastisch goed gedaan. Maar ook bij de keuze van de bril, weten ze wat je belangrijk vindt. Het is namelijk best een drama zoveel keuze er is. Daarom helpen ze in dat keuzeproces door scherp te krijgen wat we belangrijk vinden. Dat is vooral degelijkheid en duurzaamheid. Zo kwamen wij uit bij het merk Lindberg. De coating is slijtvast en dan blijft de bril bij pootjes en brug toch mooi. En nu kiezen mijn vrouw en ik standaard voor Lindberg. Een keuzezorg minder.

”Waarin heeft Klein Optiek jullie verrast?“
Dat is de betrouwbaarheid van de service en het onderzoek wat ze doen. Eigenlijk vertrouw ik meer op het onderzoek dat Klein uitvoert dan de specialist in het ziekenhuis. En als de uitkomsten verschillend zijn, hecht ik meer geloof aan Klein. Ja, de degelijkheid van het onderzoek. Ze nemen echt de tijd voor je. in het ziekenhuis ben je toch een nummer. Na 20 jaar, kun- nen we zeggen dat we een echte relatie hebben. Wij kennen iedereen en iedereen kent ons. Dat schept een band en daar hebben wij graag drie kwartier rijden voor over.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email