Groeten uit Berlijn!

Zien is beleven, en daarom vertrok het team van Klein Optiek afgelopen week richting wereldstad Berlijn om inspiratie op te doen. Het programma stond bol van hoogtepunten, waaronder een bijzondere trabant toer kriskras door de stad om op deze bijzondere manier Berlijn beter te leren kennen en te begrijpen. Uiteraard was er ook aandacht voor de historie van ‘de stad met de Berlijnse Muur’ die van augustus 1961 tot november 1989 West- en Oost-Berlijn van elkaar scheidde. De totale grens rond West-Berlijn was een onderdeel van de Duits-Duitse grens en was 167,8 km lang, waarvan 45,1 km werd gevormd door de Berlijnse Muur. De Berlijnse Muur was het bekendste symbool van de Koude Oorlog en de deling van Duitsland.  Met name een visueel overzicht van de verschillende fasen van ‘de muur’ maakte grote indruk. 

Op de tweede dag stond een bezoek aan het topmerk Mykita op het programma. Het was een regelrechte ‘eye-opener’ om van dichtbij te zien en ervaren met hoeveel zorg en passie de medewerkers van Mykita aandacht besteden aan ieder montuur, met gemiddeld zo’n 80 handelingen per montuur. Het maakt ons extra trots om dit hippe merk in onze collectie te voeren, wat een ambacht!
Na twee indrukwekkende dagen blikken we terug op een fantastische en inspirerende belevenis in het bruisende Berlijn. Een wereldstad van formaat en een plek om zeker nog eens naar terug te keren.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Klein Optiek

De Egelantier 501 Apeldoorn

055-5421337

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
9:00 tot 18:00 uur
Vrijdagavond
18:30 tot 20:30
Zaterdag
9:00 tot 17:00 uur