Weer open van 10:00 uur tot 16:00 uur!


Corona update

Op dinsdag 31 maart zijn de verlengde maatregelen rondom Corona door de overheid bekend gemaakt. Deze maatregelen raken u als klant en ons als Klein optiek uiteraard ook, via deze weg willen we u graag op de hoogte houden van onze mogelijkheden voor de komende periode.

Welke maatregelen heeft Klein Optiek genomen?

Volgens de richtlijnen van het kabinet, kan de optiek branche geopend blijven. Zolang alle regels van het RIVM worden gevolgd. De afgelopen weken hebben we in de winkel en in onze meetruimtes verschillende beschermende plexiglas schermen geplaatst. Op balies en advies tafels, maar ook in de meetruimte hangt er een scherm tussen de klant en de optometrist om zo veilig te kunnen werken.

Welke mogelijkheden zijn er voor een oogmeting?

Door het gebruik van oogmeet-apparatuur waarmee afstand gehouden kan worden kunnen wij op een veilige manier oogmetingen blijven doen. Ook het uitzoeken van een nieuwe bril is veilig mogelijk doordat we op afspraak ‘private shopping’ aanbieden en zo uw en onze veiligheid kunnen waarborgen. Optometrische onderzoeken, oogdruk meting, contactlens controle en het volledig afpassen van uw bril kunnen we momenteel – binnen de veiligheidsregels – helaas nog niet aanbieden.

Wat is er mogelijk als ik lenzen draag?

Onze optometristen nemen in de maand waarin u een controle zou hebben contact met u op. Aan de hand daarvan wordt er gekeken of een controle nodig is. Wanneer nodig plant de optometrist een afspraak in, zo niet worden aan de hand van het consult uw lenzen voor komend halfjaar besteld. Specifiek voor nachtlenzen en vorm-stabiele lenzen geldt, wanneer de vervangingstermijn verstreken is, dat we óók nieuwe lenzen voor u bestellen. Vanwege de specifieke eigenschappen blijven deze lenzen langer ruilbaar zodat we ze – indien nodig – na de crisis alsnog kunnen aanpassen.

Wanneer is Klein Optiek geopend?

Vanaf dinsdag 7 april zijn wij van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur op afspraak geopend voor ‘private shopping’. Ook buiten de openingstijden maken wij graag een afspraak met u. Wanneer u graag van onze diensten gebruik wilt maken, vragen wij u een afspraak te maken, zodat we alle tijd en ruimte voor u hebben om zo hygiënisch mogelijk te kunnen werken.

Uiteraard vragen we u rekening te houden met uw eigen gezondheid en dat van onze medewerkers. Bent u verkouden of heeft u koorts, blijf dan thuis (dit geldt ook voor onze medewerkers). Houd in de winkel 1,5 meter afstand en desinfecteer uw handen bij binnenkomst.

Er is fantastisch weer op komst, hiervoor ligt de nieuwe zonnebrillen collectie op u te wachten!

Samen gaan we door de crisis heen komen!

Namens het team van Klein Optiek.