Sinds twee jaar werkt Klein Optiek met de brillenglazen van ZEISS. Als grote en innovatieve partij in de optiek past ZEISS uitstekend bij de filosofie van Klein Optiek; de beste kijkoplossing voor een eerlijke prijs. Toen Johannes hoorde over het nieuwe ClearView glas, was hij dan ook gelijk geïnteresseerd. 

Na een eerste uitleg werd gelijk een training voor het team georganiseerd om alles tot in detail te bespreken. ClearView is een slijpwijze die veel nauwkeuriger is dan de traditionele slijptechniek. Dit zorgt er niet alleen voor dat de beeldkwaliteit aanzienlijk hoger wordt, maar ook dat de glazen dunner en vlakker geslepen kunnen worden, waardoor de bril in zijn geheel nog mooier wordt!

Johannes vertelt: “De vraag naar steeds hogere beeldkwaliteit groeit enorm, kijk maar naar de nieuwe generatie televisies en monitoren. Omdat we onze klanten optimaal willen kunnen bedienen, hebben we in overleg met ZEISS besloten om een eigen voorraad aan te leggen. Hierdoor kunnen we voor een vrij grote groep klanten heel snel de nieuwe bril gereed hebben in een kwaliteit die je lang niet overal kunt krijgen”. 

”ClearView is een slijpwijze die veel nauwkeuriger is dan de traditionele slijptechniek.”

Om het verschil goed aan onze klanten te kunnen laten zien, is een speciale bril gemaakt waarmee in één oogopslag duidelijk wordt waarom Klein Optiek zo enthousiast is over deze nieuwe glazen.

Zoals bij alle andere ZEISS glazen het geval is zijn ook deze glazen met volledige UV-bescherming en met de beste coating uitgevoerd. Goed werk heeft uiteraard tijd nodig, maar als we de tijd die het normaal kost om de glazen hier te krijgen er tussenuit kunnen halen, kunnen we het feestje van een nieuwe bril nog completer maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email