Ørgreen staat voor top design en kwaliteit


Een prachtig brillenmerk van drie creatieve Denen: Emma Ørgreen, Henrik Ørgreen en zijn vrouw Sahra. Vraag je aan hen wat de kernwaarden van Ørgreen brillen zijn, dan is het antwoord: “Brillen van top design en top kwaliteit”.

Zet een bril van Ørgreen op en ontdek zelf kenmerken als; ‘licht, kwaliteit, strakke lijnen en minimalisme’. Ørgreen brillen zijn van titanium gemaakt, een stevig en anti-allergisch materiaal. Dat maakt ze uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn voor metaal. Bovendien zijn de monturen licht en daardoor aangenaam om te dragen.

Wat dit merk zo bijzonder maakt, is de constante zoektocht naar kleurencombinaties die het gezicht oplichten, waardoor je er op je best uitziet wanneer je een Ørgreen bril draagt. De kleuren zijn bewust gekozen. Ze dienen namelijk altijd tot het accentueren van de gezichtskleur en kunnen die zelfs een andere tint geven. De brillen zijn geïnspireerd op de American classic cars en de vliegtuigen uit de jaren '50 en '60. De collectie bestaat uit titanium, bèta-titanium en acetaat of een combinatie van deze materialen. De brillen worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en handgemaakt in Japan. Altijd al zo’n exemplaar willen passen, kom gerust langs bij Klein Optiek.