Blijf op de hoogte van de maatregelen rondom het Corona virus!


Beste klanten,

Wij hebben onze maatregelen verder aangepast conform de richtlijnen van het RIVM en in overleg met de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven), ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging Contactlensspecialisten) en OVN (Optometristen Vereniging Nederland). Voorlopig volgen wij onze normale openingstijden, behalve de koopavond deze sluiten we. (let op dit kan door de omstandigheden per dag wijzigen)

Wij pleiten voor fitte medewerkers binnen de winkel en verwachten daarin van u hetzelfde. Bij binnenkomst kunt u direct uw handen desinfecteren, de bekende richtlijnen volgen zoals 150cm afstand van andere personen te houden. Mochten wij twijfel hebben over het naleven van de richtlijnen dan zullen wij u vragen om op een ander moment terug te komen of een telefonisch consult te plannen. Ook vragen wij extra op uw kinderen te letten.

Het ouderwetse “kijken doen we met onze ogen” is weer van toepassing, om zo min mogelijk in de winkel aan te raken.

Voor de verschillende afdelingen in onze winkel hebben wij maatregelen getroffen;

Monturen, zonnebrillen en oogmetingen

Monturen en zonnebrillen kunnen worden uitgezocht, de opticiens nemen voldoende afstand (tenminste 150cm).

De producten die gepast zijn desinfecteren wij. Het afstellen zal op een later moment gebeuren. Indien noodzakelijk bezorgen wij uw nieuwe bril thuis.

Oogmetingen worden uitgevoerd behalve de oogdrukmeting. Wij bedienen onze oogmeet apparatuur op ruim 150cm.

Contactlenzen en Optometrie

Contactlens controles en optometrische onderzoeken worden telefonisch uitgevoerd, er wordt samen met u besloten welke actie nodig is. Ook het eventueel vooruitbestellen van uw lensplan, zodat uw vervangings- termijn goed blijft lopen, behoort tot de mogelijkheden. Neem bij plotseling rood- of pijnlijk oog contact op met ons of uw huisarts. Indien noodzakelijk bezorgen wij uw lenzen thuis.

Afspraken

Wij plannen meer tijd tussen afspraken en werken met kleinere teams, zo hopen wij u veilig te kunnen bedienen. Het kan voorkomen dat hierdoor een afspraak verschoven dient te worden, wij nemen zo nodig contact met u op. Maak via de telefoon een afspraak en niet in de winkel. 

Koffie en thee

Het bekende kopje koffie dat wij al bijna 37 jaar serveren slaan wij even over, maar nuttigen deze graag een andere keer met u.

Bestellingen

Bestellingen of vragen ontvangen wij graag zoveel mogelijk via mail voorzien van achternaam, geboortedatum en mobiele nummer. Indien nodig nemen onze specialisten contact op om de bestelling of vraag zo goed mogelijk te verwerken.

Handelen in mogelijkheden en oplossingen is waar wij voor staan, het belangrijkst voor ons is er voor u te kunnen zijn! Uiteraard blijven wij onze werkwijze aanpassen aan de actuele situatie.

Contact

– In de winkel, voor actuele openingstijden raadpleeg altijd de website,  Facebook of Instagram

– Tel: 055-5421337

– E-mail: klein@optiek.com

– Whatsapp: 06-19007719

– Facebook

– Instagram

Namens het hele team Klein Optiek dank voor uw begrip.